Åbningstider
Onsdag-fredag 11-17
Lørdag 10-12.30

Mandag - tirsdag: åbent for aftalte glaskurser.

Ingeniører og teknikere fra Rambøll, Haderslevs oplevelse af et glaskursus:

Vi blev delt op i 2 hold som hver skulle lave et fad. Vi lavede det på skift, så vi ikke kunne se hinandens fad før bagefter. Det var meget spændende at lave fadet og ikke mindst meget udfordrende, at blive enige om hvordan det skulle se ud - med hvilke farve og form - der er et utal af muligheder.

Vi lavede først en tegning - det er vi jo lidt vant til. Det krævede tålmodighed at måle og bagefter at skære glasset til og ikke mindst at få det til at passe i formen. For det ene hold måtte der skæres et par små ekstra glas til. Det var sjovt. Det krævede samarbejde. Nogen måtte give sig. Vi var meget spændte på resultatet efter at fadene havde været i oven. Vi blev ikke skuffet, men er meget glade for resultatet - især det ene hold fik lavet en meget flot fad.

Vi har begge fade stående på kontoret og bruger dem til vores frugt - vi diskuterer dog stadig hvilket hold der lavede det flotteste fad (selv om vi jo godt ved det). Vi er meget glade for oplevelsen og meget glade for at have fadene til minde om en spændende og udfordrende opgave! Som vi meget gerne anbefaler til andre at hoppe ud i!